lördag 16 augusti 2014

Besviken!

Svårt o säga riktigt vad jag gjort fel men formen på dagens Cykelvasa var inte  bra.Jag stod långt fram i startfållan men sjönk en hel del i startbacken.Plattkörningen därefter kändes inte heller bra och jag slet allt vad jag hade för att inte tappa hjul.Fick för mig att det var nått fel en bit in i loppet hoppade därmed av och tappade min grupp.Åkte sedan med damtäten en bit men benen räckte inte till så jag åkte av den gruppen med.Slutade i alla fall tappa efter det men även om jag försökte driva på jättegruppen som bildades så var samnarbetet obefintligt.Lite spurt vart det i alla fall mot slutet.Den gick i al kl a fall bra.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tja, mitt råd till dig: Ta ett break från din träning/tävling i ca 3 mån.
Lägg mer tid på din fina fam. Börja med grundträning/styrka i dec. Jag ser att du under en tid har och haft en nedgående trend med din kapacitet.

Jan Jakobsson sa...

Råd är alltid bra men Adoptionsresan satte ju ned formen rätt rejält då jag ägnade mycket tid åt min fin familj som du säger men formen nu senaste tiden har stigit rejält.Fjärde platsen i H40 på engelbrekt då jag drog klungan jagh låg i och på finnmarksturen körde jag länge om pallen vilket jag inte gjort på många år.Dagens race var ju givetvis ett steg tillbaka men det är inte alltid man lyckas.Ett litet break blir det nog då jag inte har planerat ännu nästa nationella tävling så vi får se om lusten faller på.