torsdag 12 mars 2009

cykelskvaller livar ju alltid upp eller!!

Att höra skvaller om allt o alla är ju ofta kul o spännande.

Kom på att jag ha ju lite i alla fall på den fronten.inga kioskvältare direkt men ändå.

Under israceloppet i täten med jens Vestergren pratade vi lite lätt om hans VM start i cykelcross och han var lite knäckt över att han kavade av däcken där på VM.(Nått som inte hade hänt på hela cross säsongen).

Sara mustonen slet så hårt i täten när svt filmade cykelcitys träningsläger att hon tog totalt slut på efterföljande pass.(vad gör man inte för lite tv tid).

Pratade med en av sveriges bättre damcyklister på MTB och hon förklarade att hon hade problem med alla rycken när hon körde landsväg.
Inga konstigt i det men när jag frågade om hon inte borde träna det så lät det mest som om det var för jobbigt?
Vet inte om hon skämtade?


Den starke Motalacyklisten Björn Sjöberg körde under vasaloppsveckan

två öppet spår 5.49 o 6.17

han körde även staffetvasan

och rundade sedan av det hela med 5,12 på riktiga vasaloppet.

vilken hårding lär man säga.

nån där ute som har nått kul skvaller o bjuda på.

5 kommentarer:

Anonym sa...

En annan som åkte bra på Vasloppet var Peter Johansson, Alingsås CK. 44 år gammal i år åkte han in på plats 122 och tiden 4,35. Peter som tog storslam på allt han ställde upp på i cykelväg förra året. Lillebrorsan, Anders Johansson nästan lika bra, 4,43 o plats 187. Då ska man också tänka på att deras skidträning mestadels bestått av rullskidåkning. Anders var en av de allra bästa svenskarna på linje-sm om man bortser från proffsen.

Janne.J sa...

Tack för inlägget.Ja dom där bröderna är verkligen sjukt bra.intressant o höra att peter var lite bättre än elit brorsan.
Dom är verkligen sporrande föredömen för mig.Peters insats på nordiskaveteranmästerskapen var sjukt imponerande då han själv trampade ifatt H30 klungan.Har för mig att han snittade 41km/h i bortåt 8 mil.Skulle vara spännande o se peter på en tempohoj.

Anonym sa...

Håller med dig, skulle vara intressant att se Peter på en tempohoj. Peter var ju en bra tempoåkare när han var elitaktiv för många år sedan. Men jag har hört att så bra som han o brorsan var förra året, det var han inte ens när han var elitaktiv. Jag tror att en Lintala i toppform hade fått svårt mot Peter.

Anonym sa...

lassi karonen funderar på att köra tempo vsm om det passar in i rodd programet. klart intresant och se vad han kan göra.

Anonym sa...

...Det tror ja me...// Lintala