måndag 10 juni 2013

Typiskt!

Målet med stockholms helgen för min del var att köra så pass bra att det skulle räcka till att bli uttagen i veteranlandslaget i  H45.

Jag hade lite förhoppning efter min tionde plats från igår skulle räcka till då det ändå är fem cyklister som skall tas ut.

Men förmodligen så får jag väl nu inga resultat från loppet?


Man skriver på Ck Falkens hemsida : Tyvärr saknar vi fullständiga resultat för H40.Det plötsliga väderomslaget förstörde bildkvalite`n fullständigt på målkamerafotot och de flesta framträdde som mörka siluetter utan identifierbara nummerlappar.Plats 1-3 är indentifierade.Övriga i klungan delar 4:e plats


Tyvärr saknar vi fullständiga resultat för H40. Det plötsliga väderomslaget förstörde bildkvalitén fullständigt på målkamerafotot och de flesta framträdde som mörka siluetter utan identifierbara nummerlappar. Plats 1-3 är identifierade. Övriga i klungan delar 4:e plats. Vi beklagar det inträffade.

2 kommentarer:

Niclas Fagerlund sa...

Frågan är vad som menas med att hela klungan tilldelas 4e plats, som dom skriver på Falkens hemsida: http://www8.idrottonline.se/CKFalken-Cykel/Nyheter/NyheterfranCKFalken/ResultatFalkenloppet2013/

Får alla cup-poäng som om dom kom på 4e plats?

Vi får väl se hur det ser ut i cup-sammanställningen om några dagar..

Tack för senast!

/Nicke

Jan Jakobsson sa...

Hej!Jo jag trodde ja lagt in det texten :)

Vi får hoppas på en gemensam 4:e plats.

Det samma!