lördag 15 mars 2014

85 km med Nigerianska mästaren!

Ett rätt stort gäng samlades vid 07.00 i morse.Coachen hade sagt att vi skulle hålla ihop gruppen så det skulle bli lugn träning.Jag körde därför hårt o kort igår.Tog på det bara en kaffe till frukost.Det stämde givetvis inte att det vart lugnt tempomästaren låg i bocken med sina pinnar och drog hårt.Jag låg brevid nån mil men kände att det slet rätt hårt så det var bara att backa ned.Killen låg kvar i spets till vi vände och började åka tillbaka.Andra tog över efter vändningen och nu var vi plötsligt bara fyra kvar.Svettade kopiöst och började bli rätt mosig då vi närmade oss Lagos stad.Kändes helt ok för min del att vi då var tvugna att ta det lite lugnare.Ser ut som att vi blir kvar här till nästa söndag då det blir riktig tävling.80 km sägs det.Det blir en bra förberedelse inför o komma hem.
Mikael som är med på bild med min fru var den som jag hade mest kontakt med för tre år sedan.Han var med första gången idag så det var ett kul möte.

2 kommentarer:

Manne & Monica sa...

Vad betyder "T-skylten"? Har man erfarenhet av att ha varit i Stockholm så kan man lätt tro att det är 300 meter till Tunnelbanan ;-)
Ha så gött i värmen, här hemma är det full vinter med mycket snö och minusgrader :-P
Kramar från Borlänge

Jan Jakobsson sa...

Tullgate! :)