fredag 25 februari 2011

preem tävling!

Träningen flyter på och 100 mila gränsen på laggarna är spräckt.
Att nå under 5 tim är ett tufft mål men att förbättra min tid från fiasko loppet från 2010 ska inte vara några problem.Jag behöver putsa tiden med ca timmen för att deltaga i tävlingen under.Bra med ytterliggare ett tidsmål.nedräkningen har börjat.



Förbättra ditt resultat i något av loppen under Vasaloppsveckan med minst 17 %, och du har chans att vinna ett Vasaloppskort (Preem Privatkort) laddat med 17 000 kronor! För att just du ska vinna behöver du redovisa din tid från 2010 tillsammans med din nya, förbättrad tid från årets lopp. Du kan endast jämföra samma lopp och du ska också skriva en motivering på 20 ord varför just du ska vinna. Endast en person kommer att avgå som segrare.

Du skickar tävlingsbidraget inklusive dina kontaktuppgifter till

vasaloppet@preem.se

Skicka ditt svar senast den 20 mars och ange "17%" i ämnesraden.

Resultatet och den vinnande motiveringen redovisas på Preems hemsida senast 31 mars 2011. Vinsten kommer att beskattas som inkomst av tjänst men Preem kompenserar vinnaren för skatteeffekten så att vinsten blir 17 000 kr netto. Anställda på Preem får ej delta i tävlingen. Juryn består av Marie Bark, Maria Green, Anna Lassen och Henrik Fromme från Preem.

Inga kommentarer: