tisdag 6 augusti 2013

Varför!

Folk i min egen klubb och en del cyklister i närheten kommer med hånfulla kommentarer och är allmänt otrevliga.(Tråkigt).

Jag tror inte att jag är jordens mittpunkt och jag sliter nog som dom flesta med  att rättfärdiga all tid som man lägger ned på denna underbara sport.

Cykla är det roligaste jag vet och att prata om cyklingen hör till i min värld.
Jag gillar inte heller alla på denna jord men jag ser ingen större anledning att hoppa på dom om det  om   det nu bara gäller nått så oskyldigt som cykling. 


4 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker inte du ska ta åt dig så himla mycket! Du är själv ganska bra på att fälla kommentarer (se bl a ditt inlägg här om VSM - Tommy R sågas ju ganska rejält), tror inte det är ont menat vare sig av dig eller de du syftar på här!

Är nog lite att de som själva fäller kommentarer räknar man med ska tåla de samma tillbaka. Lite ger man sig in i leken får man leken tåla...

Jan Jakobsson sa...

Jo du ha rätt i att jag gillar o sticka ut näsan i vinden så lite blåst kanske till o med att det stormar en del tål jag och räknar med .I detta fall så är det mer än nån enstaka kommentar utan mer en attityd från allt för många personer som gör att det blir lite tråkigt.Tror nog budskapet har kommit fram så det ordnar nog förhoppningsvis sig :)

Anonym sa...

Hej Janne,

Jag känner inte dig men om man sticker ut näsan i vinden och pekar ut folk för deras brister (som tidigare kommentar ang. Tommy R) är det garanterat att folk kommer att störa sig på en. Jag tror att man får välja vilket ben man ska stå på - vara trevlig mot omgivningen och inte dela ut kängor eller säga det man tycker i alla lägen vilket får med sig vissa omysiga konsekvenser.

Då gånger jag har kört med/mot dig har du varit trevlig i alla fall måste jag säga. Kör hårt!

Jan Jakobsson sa...

Jag är öppen över dom kängor jag ger och diskuterar gärna dom.Som typ Tommy.Runkrantz som jag är god vän med.Att han valde att kliva av ett SM för att han inte kunde vinna är tufft.Alla gör ju sina val och om nån upplevde att jag sågade tommy så var det inte min mening.

MVHL
JJ